Kubik up, upravljanje, d.o.o. je gospodarska družba, ki se ukvarja z dejavnostjo upravljanja in posredovanja nepremičnin ter svetovanja. Sedež družbe se nahaja na naslovu Velika pot 16 v Solkanu. Leta 2014 smo v okviru našega podjetja odprli še poslovno enoto, in sicer v lirski Bistrici. Obiščete nas lahko na Veliki poti 16 v Solkanu ter na Bazoviški cesti 13 v Ilirski Bistrici.

Naša temeljna dejavnost je upravljanje stanovanjskih, stanovanjsko-poslovnih ter poslovnih stavb, kot tudi garaž. Na širšem območju Goriške, vse od Brd, Mirna, Šempetra, Vrtojbe in do Nove Gorice ter Ilirske Bistrice z okoliškimi kraji, nam upravljanje svojih nepremičnin zaupajo že številni lastniki v več kot 60-ih objektih.

Pogodbeno opravljamo vsa vzdrževanja nepremičnin, ki ohranjajo ali celo povečujejo vrednost nepremičnine. Tako poskrbimo za čimprejšnjo odpravo napak ter preprečevanje nastajanja večjih škod na objektih. Svetujemo tudi pri sanacijah, pripravah in popisu gradbenih del, organiziramo večja in manjša vzdrževalna dela ter poskrbimo za njihovo kvalitetno izvedbo. Za manjša vzdrževalna dela poskrbimo sami, za večja pa organiziramo dela s kvalitetnimi ter strokovnimi zunanjimi sodelavci.

Za vas izdelamo tudi energetsko izkaznico, izvajamo investicije na objektih, pridobivamo nepovratna finančna sredstva na javnih razpisih, izvajamo energetske sanacije objektov z delno pomočjo nepovratnih finančnih sredstev. V sklopu energetskih sanacij objektov izvajamo posodobitve ogrevalnih sistemov ter toplotni ovoj stavb: izvedba fasad, streh, podstreh, kleti in zamenjavo stavbnega pohištva.

Na svoji spletni strani našim strankam z uporabo privatnih uporabniških imen in gesel omogočamo vpogled v aktualno dokumentacijo, dogajanje v objektu, tekoče račune, ipd.

Z dolgoletnimi izkušnjami in znanjem, ki smo jih pridobili tekom poslovanja, ponujamo kakovostne in celovite storitve na področju nepremičnin: od upravljanja, svetovanja, gradnje, izdelave vseh vrst potrebnih dokumentov do pridobivanja potrebnih soglasij ter ostalih potrebnih dokumentov in dovoljenj za Vas.

Strankam omogočamo gotovinsko plačevanje položnic (UPN nalogov) na naših poslovnih enotah in to brez provizije.